GreaT NetworK
Gmlik Başvurusu V1 :p B-261910-%C3%BCye_ol
GreaT NetworK
Gmlik Başvurusu V1 :p B-261910-%C3%BCye_ol
GreaT NetworK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GreaT neTworK 212.174.151.245

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gmlik Başvurusu V1 :p

3 posters
YazarMesaj
Tazy10
Süper Üye

Süper Üye
Tazy10

Oyundaki Nick : Tazy10

Gmlik Başvurusu V1 :p Empty
MesajKonu: Gmlik Başvurusu V1 :p   Gmlik Başvurusu V1 :p EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 10:00 am

Adım:İsmail
Lakabım: Tazy10
Soyadım: Biber
Msn İletişim:info@paylasimweb.com , admin@forumunlideri.com(fazla kullanmam) , destek@aritasarim.tk
En Çok info@paylasimweb.com dayım
Teçrübelerim: Kinghtonlineword'de 5 Senelik birikimimden sonra emekli olmaya karar verdim:D emeklilikten sonra canım sıkıldı ve türkgamere başladım Oldukça İyi bir charım olmasına rahmet Oyunu bıraktım Nedeni db değişmesi idi Sonra yeniden Türkgamere başladım ama zevk alamadım Baharko'da 1 Aylık tecrübemden Sonra Neden bende server açmıyayım Dedim Ve atıldım işe aslnda en başından beri kafamda bu vardı serveri açtım ama vps almadıgım için pc çok kastı ve sonunda mefta oldu sonra bi ara uskoya eniden başladım baladıgım gibi para kastım lwl kasmadım 1 saate 8m kastım ve sonra oynamaktan vazgeçtim bütün parayı maradondaki eziq dediğiniz Garibanlara verdim:D çok sevindiler:d
sonra eniden türkgamere başladım iyi bir ortam yakaladım ama ne oldu clan kurdum g1 olduk ama ne oldu şak clan 1 hafta sonra g5 can sıkıntısından bıraktım şimdi ise greatonline ile tanıştım zaten yasin beni tanır msnden oda yardım etmişti server kurulumuna işte bu kadar uzun süreceğini hiç sanmamıştım:d neyse
Yaşım 14
İl:istanbul
İlgi alanlarım: 1299 pvp , webmaster , vbulletin , smf , phpfusion , Sistem kurulumu ve son olarak webtasarım

Şimdi Yasine gelince Kontür yolluyamam çünkü telfonum yok Very Happy benim karnem sizdede olsaydı sizinde olmazdıVery Happy

ama greatonline.tk güzel bi host güzel bi tasarım yapabilirim ama bunun için pazartesini beklemelisiniz çünkü hafta için online olamıyorum bu sıralar :p

Ve son olara Saygılar Unuttugu bişeyler yoktur inş.
http://www.forumunlideri.com
4Justice
Moderator

Moderator
4Justice

Oyundaki Nick : pVPcondomxD

MesajKonu: Geri: Gmlik Başvurusu V1 :p   Gmlik Başvurusu V1 :p EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 3:56 pm

cok gusel acıklamssın kendını saoll:D yas sorun olabılır
http://www.greatonline.tk
Tazy10
Süper Üye

Süper Üye
Tazy10

Oyundaki Nick : Tazy10

MesajKonu: Geri: Gmlik Başvurusu V1 :p   Gmlik Başvurusu V1 :p EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 8:29 pm

Canınız Sağolsun sorun çıkarsada İyi Akşamlar
http://www.forumunlideri.com
at4berk6
Moderator

Moderator

MesajKonu: Geri: Gmlik Başvurusu V1 :p   Gmlik Başvurusu V1 :p EmptySalı Tem. 28, 2009 2:44 pm

galiba kontorlu qmlk alımı 30-40 kont olabılırosn ama tek hata banned bu duyurular da olması lazm

Gmlik Başvurusu V1 :p
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GMLIK BASVURUSU
» GMLIK BASVURUSU
» Hilesiz Güvenli ve Zevk Veren Bir Oyun için Gmlik başvurusu Lütfen Bakınız !!!!
» GmLik Başvurum