Adım:İsmail
Lakabım: Tazy10
Soyadım: Biber
Msn İletişim:info@paylasimweb.com ,
admin@forumunlideri.com(fazla kullanmam) ,
destek@aritasarim.tkEn Çok
info@paylasimweb.com dayım
Teçrübelerim: Kinghtonlineword'de 5 Senelik birikimimden sonra emekli olmaya karar verdim:D emeklilikten sonra canım sıkıldı ve türkgamere başladım Oldukça İyi bir charım olmasına rahmet Oyunu bıraktım Nedeni db değişmesi idi Sonra yeniden Türkgamere başladım ama zevk alamadım Baharko'da 1 Aylık tecrübemden Sonra Neden bende server açmıyayım Dedim Ve atıldım işe aslnda en başından beri kafamda bu vardı serveri açtım ama vps almadıgım için pc çok kastı ve sonunda mefta oldu sonra bi ara uskoya eniden başladım baladıgım gibi para kastım lwl kasmadım 1 saate 8m kastım ve sonra oynamaktan vazgeçtim bütün parayı maradondaki eziq dediğiniz Garibanlara verdim:D çok sevindiler:d
sonra eniden türkgamere başladım iyi bir ortam yakaladım ama ne oldu clan kurdum g1 olduk ama ne oldu şak clan 1 hafta sonra g5 can sıkıntısından bıraktım şimdi ise greatonline ile tanıştım zaten yasin beni tanır msnden oda yardım etmişti server kurulumuna işte bu kadar uzun süreceğini hiç sanmamıştım:d neyse
Yaşım 14
İl:istanbul
İlgi alanlarım: 1299 pvp , webmaster , vbulletin , smf , phpfusion , Sistem kurulumu ve son olarak webtasarım
Şimdi Yasine gelince Kontür yolluyamam çünkü telfonum yok
benim karnem sizdede olsaydı sizinde olmazdı
ama greatonline.tk güzel bi host güzel bi tasarım yapabilirim ama bunun için pazartesini beklemelisiniz çünkü hafta için online olamıyorum bu sıralar :p
Ve son olara Saygılar Unuttugu bişeyler yoktur inş.